CV-onderhoud

Uw CV-ketel, mechanische ventilatie, technische installatie of heater in de garage, allemaal hebben ze onderhoud nodig. De jarenlange ervaring is onze service en onderhoud een van onze sterke punten. Wij hebben geen 9 tot 5 service maar voor service zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Waarom onderhoud?

U kunt uw CV-ketel vergelijken met een auto. Deze krijgt elk jaar een beurt en een APK-keuring. Een CV-ketel heeft ook onderhoud nodig, net als de auto, om ervoor te zorgen dat deze functioneel en veilig blijft. U wilt natuurlijk graag elk moment van de dag warm water, verwarming en of ventilatie. Wanneer wij het onderhoud bij u doen controleren wij allerlei punten, maken we de ketel schoon en ondekken we eventuele slijtage, waardoor we problemen voor zijn.

Contracten

Wij werken met verschillende onderhoudscontracten, zodat we bij elke situatie en CV-ketel een contract hebben wat bij u past. Uiteraard kunt u ons ook bellen als u geen onderhoudscontract heeft maar wel problemen heeft. Wij komen dan langs om samen met u naar het probleem te kijken. U kunt dan ter plekke nog beslissen of u gebruik wil maken van een van onze contracten.

Voor het beste advies, om te beslissen welk onderhoudscontract bij u past, kunt u het beste contact met ons openemen. Uw CV-ketel onderhoud is namelijk onze zorg!