CV-installaties

Wilt u uw ketel vervangen hebben, of een nieuwe CV-installatie of wtw-installatie aangelegd hebben, dan heeft u de juiste persoon voor de baan gevonden. Een simpele of juist complexe installatie, met of zonder regeltechniek, wij geven u de juiste informatie en doen de installatie voor u.

Merken

Wij kunnen elk merk CV-ketel voor u installeren, maar wij werken het meest met de merken Remeha, Nefit en Intergas. Met deze merken hebben we de meeste ervaring, maar wij kunnen u bij deze merken ook de beste prijs/kwaliteit verhouding leveren. Voor radiatoren gebruiken we de merken Radson en Themrad voor de paneelradiatoren en Radson, Jaga en Vasco voor de designradiatoren.

Vloerverwarming

Wij kunnen ook vloerverwarming voor u installeren, onderhouden en u hulp bieden bij een storing. Van een simpele uitbreiding voor een aanbouw tot het compleet aanleggen van het vloerverwarmingssysteem, in combinatie met zone-regeling en een warmtepomp.

Diversen

Binnenkort gaan wij een opleiding volgen waardoor wij ook alle certificaten hebben om airco-installaties aan te kunnen leggen. Indien u hierin interesse heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan op de hoogte houden wanneer deze opleiding is afgerond.

Indien wij niet al uw vragen hebben beantwoord, bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen, want uw CV-installatie is onze zorg!